087 867 6941 office@biocentervictoria.com

Компютърният биоенергиен тест VEGA е безкръвен, безболезнен, бърз, безопасен, без облъчване, удобен, точен. Компютърният апарат е нов клас в биоелектрониката, работи на принципа на електропунктурата.

Изследването става чрез тестване на индивидуалния отговор на организма към различните субстанции, поставени във веригата компютър – човек – храна.  Установява към кои храни организмът има добра толерантност – да разгражда, усвоява и превръща в енергия и кои от тях не толерира – разгражда бавно, не усвоява достатъчно и ги натрупва в мастни депа, шлаки, токсини.

В основата му е заложен методът на електропунктурна диагностика на Р. Фол, но се използва само една точка на измерване. През 1978 г. д-р Х. Шимел доразвива тази концепция и създава система, известна като Вега тест. Повече от 15 г. той и екипът му разработват, изследват и правят метода един от най-ефективните за диагностика, с използването на еталони от специален набор от ампули със съответни вещества в тях. Методът се базира на теорията, че всяка храна има различна енергийна структура. За да се изследва тази структура, трябва да се създаде свързваща верига между човек, храна, апарат.

 • Защо е полезен ВЕГА ТЕСТА?
 • Как протича тестa?
 • Кога са готови резултатите?
 • При кои хора не може да се прави Вега тест?
 • ще стопите излишните килограми/мазнини
 • ще регулирате кръвното си налягане
 • ще забравите какво са киселини, гастрит, колит, запек, хемороиди и всякакви други храносмилателни проблеми
 • ще увеличите потентността си
 • ще бъдете работоспособни, концентрирани и изпълнени с енергия
 • ТЯЛОТО Ви ще се самоочисти от всички вредни натрупвания, песъчинки, тежки метали, отрови
 • ХРАНЕНЕТО с позволената храна, премахва целулита по естествен начин, забавя стареенето, изчиства от акне, пигментни петна и придава естествен, здрав вид на кожата Ви.И още нещо изключително важно:ВЕГА ТЕСТЪТ ВЪЗСТАНОВЯВА 100 % ПЪРВИЧНИЯ МЕТАБОЛИЗЪМ НА ОРГАНИЗМА !!!

Пациентът държи метален накрайник в едната ръка. С електрод във формата на писец леко се натиска върху точката в основата на нокътя на палеца на другата ръка и се тества какво е съпротивлението на тялото.  Двата накрайника са свързани с апарата, като по този начин се затваря веригата. В специална сонда, която е част от веригата, се поставят ампули с извлеци от различни храни, напитки, консерванти. Изследването тества отговора на организма към поставените различни хранителни субстанции.

На база резултатите от теста, определяне калорийните нужди се изготвя персонален хранителен режим.

Резултатите са готови веднага, нанасят се в специално изготвен стандартен фиш.

Не се препоръчва при хора с пейсмейкър – апаратче за сърцето и по време на месечен цикъл, заради точността в резултатите.